fbpx
Kívánságlistára

Asszeritív kommunikáció képzés – HAMAROSAN

Kurzus megszerezése

Ismerd meg a leghatékonyabb kommunikációs stílust, és válj függetlenebbé gondolkodásodban, érzelmeidben és társadalmi interakcióidban!

Kezd el most építeni a Független Önmagad az asszertív kommunikáción keresztül!

  • Megtanulhatod, hogyan irányítsd a gondolkodásod olyan módon, amely növeli önbizalmat és önbecsülést, és ami lehetővé teszi az érzelmek jobb szabályozását
  • Megtanulhatod, hogyan építs egészségesebb kapcsolatokat
  • Megtanulhatod nyíltan közölni a véleményed
  • Hatékonyabban kezelheted a kritikát és a konfliktusokat
  • Megtanulhatod, hogyan mondj NEM-et, és ezzel időt nyersz a számodra igazán fontos célokra

Mindezt ennek a kurzusnak a segítségével.

Új időszámítás kezdődhet az életedben

Az asszertív kommunikáció az egyik legfontosabb készség, amit az emberek el akarnak sajátítani, annak kiterjedt alkalmazásának köszönhetően, amit nyernek vele mind személyes, mind szakmai környezetben. Az asszertivitás a kulcs a hiteles és független élet felé.

Az önérvényesítő elvekre támaszkodó gondolatok, érzelmek és magatartás lehetővé teszi, hogy kiszabadulj a mérgező kapcsolatokból, és saját céljaidra koncentrálhass.

Tanuld meg, hogyan aktiváld az asszertív kommunikációs stílust, és ezentúl magabiztosan, célorientáltan tudod majd megközelíteni személyes és szakmai összefüggéseket.

Tartalom és áttekintés

Ez a tanfolyam bárki számára ajánlott, aki szeretné megtanulni, hogyan aktiválja a kommunikáció asszertív stílusát kognitív, érzelmi és kapcsolati függetlenségének növelése érdekében.

Az asszertivitás többdimenziós aspektusának figyelembevétele mellett a tanfolyam egyszerre foglalkozik a gondolkodási mintákkal, annak megértésével, hogy ezek a minták hogyan alakítják érzelmeinket, és végül hogyan lehet ezeket a belső eseményeket megfigyelhető viselkedésbe vetíteni, mint például verbális és non-verbális kommunikáció és a a társas kapcsolatok általános kezelése.

Először megvizsgáljuk, mi is az asszertivitás, miért kell megtanulnod ezt az összetett készséget, annak előnyeit és mikor kell használni.

Ezután az öt kommunikációs stílus mindegyikére ráközelítünk, hogy képes legyél azonosítani őket önmagunkban és másokban is.

Ez követően kitérünk az érvényesítési jogokra és alapelvekre, amelyek a kurzus gyakorlati alapját képezik.

Megtudhatod, hogyan lehet azonosítani és kiküszöbölni a fő kognitív torzulásokat, és hogyan kapcsolódnak egymáshoz a gondolatok és érzelmek az asszertív területen.

Ezután eljutunk az igazán érdekes részhez, az Asszertív kommunikációs stílus tényleges technikáihoz és stratégiáihoz.

A kurzus végére megtanulod, hogyan kell hitelesebben és magabiztosabban kommunikálni, hogyan lehet hatékonyan kezelni a kritikát és a konfliktusokat, hogyan lehet konstruktív visszajelzést adni és hogyan lehet megbizonyosodni arról, hogy verbális üzeneted megfelel-e a nonverbálisnak.

A kurzus már előkészítés alatt van, hamarosan elérhetővé válik. Tedd a kívánság listádra, hogy elsők között értesülhess az indításáról!

Legyél az első értékelő

Értékeléshez jelentkezz be